profiel

Hans Zondag (1966) studeerde rechten in Groningen, doceerde Romeins recht en was repetitor Burgerlijk recht. Hans vervulde daarna zijn militaire dienstplicht bij de inlichtingendienst van de Koninklijke Marine als officier tolk-vertaler Russisch.

Van 1991 tot half 2000 heeft Hans gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam, de laatste 3 jaren als partner. In die periode was hij ook docent bij de Beroepsopleiding advocatuur en auteur voor Kluwer. Van 2000 tot 2002 heeft Hans de advocatuur kort verruild voor het bedrijfsleven. In 2002 heeft hij McDeere opgericht. Hans is al lange tijd actief in diverse besturen van uiteenlopende organisaties. 

Hans is sinds 2019 als kerndocent recht verbonden aan de Hogeschool Rotterdam. Hans is lid van het Nederlands Genootschap van Functionarissen voor de Gegevensbescherming, van de Vereniging Privacy Recht en van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten.

de narigheid van altijd meteen iets uitstekend doen

is dat niemand te weten komt hoe moeilijk het was

persoon illustratie

De website van McDeere advocatuur maakt alleen gebruik van noodzakelijke functionele cookies. Klik hier voor de Privacy Verklaring.